YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Wednesday, January 18, 2012

Makan-Makan Kenyangkan Perut

Makan-Makan dekat mana nie?
*Macam JJCM la pulak kan..
Tak ada la jauh sangat pun dari rumah.. lebih kurang 10 minit jer pun.... 
Restaurant nie betul-betul depan plus exit Bukit Merah.. Anne Tomyam *sape-sape yang tak tahu tue Google Maps sekarang jugak.. hehehehehe... Makanan dekat sini so far memuaskan hati.. yang paling suka tiap kali datang sini ialah Air Laici Kang.. marvelous sodap.. hahahaha... Dan semestinya Tomyam dia sangat lah pedas berasap tak hengat dunia.. Nak try, datang lah sini... 

Oke.. untuk malam tadi just makan-makan ringan jer.. Order sate... Abah macam biasa la mesti tak tinggal Sate Kambing die tue... abah sorang je boleh habiskan 20 cucuk.. perhhhhhh.. tak panas ke?? Cik Eyla macam biasa la.. layang sate daging jer... tue pun mampu habiskan berapa cucuk je la...... Mana tak nya.. sambil mengunyah duk melayan Facebook.. Wifi zon kan.. so tunggu lagiiii... kekekeke... sambil-sambil tue tengok game bola... Perak vs Negeri Sembilan.. tp malas nak bertekak lebih sebab kawan-kawan ramai orang Nogori... mana-mana menang pun tak kesah lah... *hehehehehe.. ayat nak selamat jerrr 
Dan seperti yang dijangka, Perak menang... hehehehehehehehe....

Oke.. da la.. cukup la pasal bab makan nie ye... duk sibuk melayan FB, dapat snap sekeping jer gambar malam tadi... hehehhe.. cukup lah yer...
*Tak berapa nak jelas sebab malas nak guna HDR camera.. t menyerlang sangat dengan flash.. hehehehe.. orang tengah ramai... :D


No comments:

Post a Comment


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^