YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Saturday, January 07, 2012

MerapuDiHariMingguYangSyahdu

Assalammualaikum...

Hye oll's
Tak tawu nak merapu apa.. tak tawu nak design apa.. tak tawu nak taip apa.. tak tawu nak lukis apa.. tak tawu nak conteng apa... so update entry je la...

So topic hari nie apa ye??
oke.. hari nie sabtu.. so cadang nk buat apa weekend nie??

tapi bila mengenangkan keadaan diri masa nie *Saye n mak abah saje je yang tawu termasuk rakan sekerja,
duduk rumah je lah ye... PANJAT POKOK RAMBUTAN, DURIAN.. eh Durian xnak.. tinggi sangat... pokok apa lagi ye.. owhhh.. tidak dilupakan pokok PISANG!!! pisang?? licin tue nak panjat.. So lupakan je niat panjat memanjat nie.. 
Abessss... itu je aktiviti yang xkena charge..

Banyak lagi la... banyak sangat.. berfaedah lagi.... 

So.. oleh itu.... jalankan MISI supaya Weekend anda tidak akan menjadi BOSAN seperti weekend2 yang lalu... So.. untuk weekend ini anda ON laptop kesayangan anda.. pastikan hari ini *7/1/12 download apa2 yang patut.. gambar2 Hilman & Intan semestinya... background yang catek2 lagi malatopssss.....

Esok boleh lah anda meneruskan MISI anda walaupun tiada sambungan internet d rumah...

Nak Buat apa?? Tengok gambar je??? 

Tak habis cakap lagi la... Buat VIDEO la.. buat mcm slide show but plus ngan wawancara + gambar + story board + music *semestinya

haaaa... something like that la.... baru terisi masa lapang.. Tapi kannnn.. tiap2 hari menghadap laptop nie... BOSAN la jugak.. CIK EYLA SULAIMAN... awak ingat awak ada banyak koleksi Laptop ke?? nie je sebijik yang awak ada... guna ini je la... awak ingat DIE xjemu n bosan asyik pandang muke awak je??? 

HEH!!!! ada pulak cakap macam tue... Maksud sy *eh.. saye pulak?? Urmmm... selain xtvt yg memerlukan guna laptop nie xada ke?? yang penting xmelibatkan wang... *hehehehehe.. al maklum lah kan....

ADA.. sapa cakap xada..... 
BACA NOVEL, mcm yang tiap2 hari awak buat tue...

HEKKKKK.... ADUIHHHHHHHHHH...
againnnnnnnnnnnnnn? 
Suggestion laen xada ke?? laptop, novel.. tue je ke??

ITU JE!!! dah.. cepat download apa yang patut... 

Dah buat separuh pun lah... cuma HEROIN utk pegang watak PUTERI INTAN ZULAIKHA je yang belum jumpa lagi... Tak tahu nama, susah nye la nak cari.. adoiiiiii...... 

Haaaaa... kan dah buat..... cuma nak tukar HEROIN tue je..
agak2 kalau letak gambar CIK EYLA SULAIMAN oke tak??

Kalau rasa2 nak kena tendang dengan jelitawans ASST semua buat la... hehehehehe
oke..oke..oke..

No comments:

Post a Comment


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^