YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Tuesday, January 17, 2012

SelamatTinggal

Kenapa pulak tetiba jer ucap selamat tinggal nie? 
Isk..Isk..Isk...
sebab esok merupakan last day bekerja dekat 
Pusat Perkhidmatan Ilmu Komuniti (PPIK) atau sekarang nie lebih dikenali dengan nama Pusat Internet Desa...
Sedih kerrrrrrr??? *Sedih la jugak kannnnnnnn


Oke... ke mana hala tuju Cik Eyla Sulaiman slps nie?
Belajar dalam bidang Programming kan.... Nak buat sistem kah? atau nak jadi Programmer kah? atau nak bangunkan web kah???
KahKahKahKahKahKah

Semua andaian itu tidak benar sama sekali.. ia benar Cik Eyla ambil bidang itu masa study dulu
but.... Urmmm... xkotttt nak kerja dalam bidang tue... hehehehehehe.. Gedixxx

Kerja di tempat baru nie dalam position yang sama jugak.. Kerani cabuk jerrr...
Eh... kerani kerja jugak What.. kannnnn.... 
Tapi best sikit kut environment kat sana... Resort kannn... tentu larh much fun berbanding skrg nie... Resort mana?? Rahsia... tettttttttt... 
But nak story nie.. kekeke... oke... salah silah and antara sebab-sebab kerani sediada dekat Office tue berhenti kerja adalah kerana BERKAHWIN... adakah apabila bekerja disana, jodoh Cik Eyla akan tiba?? hehehehe... lawak je lah... oke lah.. malas nak cakap lebih2 dah.. sekarang nie.. hayati hari-hari terakhir anda berada disini.. But..! xad yg nak buat farewell party ke?? hahahaha.. awak tue sape??? 

*Sebelum tue, sudi-sudi kan lah diri untuk membaca Novelog karya Cik Eyla Sulaiman yer.. and jgn lupa jugak untuk tgglkan komen yg membina semangat.. Thanx... Salam Sayang.. :)



2 comments:


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^