YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Sunday, April 08, 2012

Lama Nya...

Apa yang Lama Nya Nie???

Lama xupdate entry baru la.... tiap2 hari busy mengalahkan PM je lagaknya... hu3... Ini lah dinamakan tanggungjawab kerja kan... kerja dekat tempat baru nie memang memerlukan perhatian yang lebih... Masa rehat pun terhad lah sangat... memanglah sepatutnya masa rehat yang diaorang bagi 1 jam kan.. tapi bila tengok banyak lagi kerja yang xsiap... nak ke kena balik lewat?? so selagi ada masa siapkan dulu semua kerja-kerja yang menimbun tue... janji dapat balik on time tiap2 hari walaupun terpaksa korbankan waktu rehat sendiri... Berat badan pun makin turun nieh.. Mana tak nya.. hari-hari asyik round the world je.. turun naek ofis... aduhhhh.. kurus tue memanglah best... tapi kaki nie asyik overtime je hari-hari..... Sabar je lah ye... Nak buat macam mana.. Dah ditaakdirkan awak dapat kerja department yang memang akan sentiasa sibuk... Memang mimpi je la nak relaks2 dekat opis tue.... Tp dalam sibuk macam mana pun still boleh layan HotFm secara online... kalau xdengar bertambah tension la kut dengan kerja-kerja yang tak pernah nak habis tue... 

Gambar Konvokesyen ke - 41 Politeknik Ungku Omar yang baru je berlangsung awal bulan tadi pun tak sempat nak edit lagi.... tak ada masa..... kesian kan.... Tapi nanti nak kena edit jugak n haruslah antar kedai gambar untuk cuci... oke la... chow dulu.. Plan hari nie nak keluar menenangkan fikiran.. sambil-sambil drive tue berangan tentang masa depan lah ye... hahahahaha..... *Berangan lah sangat...... Oke.... dr semalam lagi teringin nak makan KFC.... tunggu lagiiiii... pegi siap.............! oke.. Bye.... Assalammualaikum.... 

2 comments:

  1. hehehe..sama la kite, kalo kat tmpt keje lama dulu, mmg bz sgt2 tp kt tmpt bru nih ok lah skit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tue la kan... tiap2 kerja ad cabaran masing2... tp krja lama dulu relax je.. yang baru nie ngalahkan manager je busyny.. hehehehe :)

      Delete


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^