YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Tuesday, November 29, 2011

Semarakkan Cinta

Salam.. Hye Readers sekalian alam... ( Cik2 Jelita & Encik2 Hensem Semua *Semua dlm dunia nie jelita & Hensem yaa ) Orait... hari ini dengan senang hatinya Cik Eyla ingin berkongsi detik bahagia pasangan pengantin yg dah selamat bernikah pada 26hb Nov. 2011 ( Sabtu ) n Majlis Persandingan nya pula pada 27hb Nov. 2011 ( Ahad ) yg lalu..... Ahad tadiii.. Pengantin Baru la nie.... :) Pasangan Bahagia nie bernama Afiq n Faryda... Meh nak kenalkan pasangan pengantin nie.. 

Pahang & Perak.. jauh jugak tue.. Tapi dah tertulis,maka bertemu lah mereka dan disatukan dengan ikatan suci ini.. cececece.... ayat jiwang karat pulak yeh... ;p 

Majlis nie ala-ala pertemuan semula dengan kawan - kawan sekolah pulak... ramai jugak la yg kami jumpa kat wedding Faryda nie... Siap bagi kad jemputan lagi.. next wedding ceremony yg akan kami bertandang... Jaga2 ye encik Hayat... Pelamin ko pulak mangsa kami seterusnya... kasi ROBOH... Hehehe... niat agak x baek disitu.. :D Meh tengok sikit siapa yg kami jumpa dekat majlis tue... Tapi nie br sebahagian.. ada lg yg xtermasuk dlm gmbar nie... 



Lepas dh selesai sesi fotografi pengantin dengan photographer bertauliah, tibalah giliran photographer n model xbertauliah pulak nak sambung tugas ye... oke.. encik2 photographer boleh duk rehat kejap.. biar kami pulak take over yeh..  Gamat pelamin tue kami kerjakan.. lepas sorang, dua orang, tiga orang panjat... Selamat la pelamin tue kukuh ye... Dan inilah antara hasilnya setelah bertungkus lumus..





Nak cerita nie... agak lawak n mengharukan sungguh.. Nak balik tue, lepas salam n peluk cium dengan pengantin perempuan je ye, Puan pengantin pun cabut la sekuntum bunga ros n bagi pada Cik Eyla nie.. 
( Semua maklum yg Cik Eyla nie Cik Bunga ) Senyum selebar yang mungkin.... Lepas tue... Puan Pengantin melangkah ke meja makan beradap siap angkat 2 jambak bunga hiasan meja ( Bunga hidup of course ) then datang kat kitaorang yg dah tercengang nie.. "Nah.. bawak balik.." Gulppp.... dah rasa macam semua orang tengok kami je.. hahahahahaha.. Terus buka langkah seribu n menuju ke kereta dengan gelak yang terbahak - bahak ( Buruk beno perangai!) hahaha.. control maluuuuu.... Xpernah lg orang buat... pengantin bagi 2 jambak bunga untuk kawan bawa balik..  
Haru.. Haru... Tapi.... TERIMA KASIH PUAN FARYDA... Saye Sukaaaaa...... :D 

Nie la Muka xcited + malu... :D 
Malu tapi Mahu!


Lepas tue Roziah merangkap kawan yang bertanggungjawab memandu kereta untuk membawa kami ke majlis persandingan tue tanya nak ke mana2 lagi x? kami nie xkesah... bawa je la ke mana2 pun... ikut sajaaaa.. Hehehehehe..... Destinasi pilihan ke Kuala Gula..Untung2 boleh pegi tengok Sanctuary yg ada dekat sana ke kannn.... Dah xjauh nak sampai, hujan pulak turun dengan lebatnya... Kami pun berpatah balik... Tapi masing2 xmao balik lagi nieh.. alang2 dah keluar bila lagi kannn.. bukan selalu dapat peluang...

So... JOM CARI MAKAN.. Semua dah kebulur dah nie... Berpatah balik ke Bukit Merah untuk menjemput insan yang bakal menaja makan petang kami pada hari ini.... Mr. R... Tettt... Then.. masuk ke kawasan Lake Town Resort usha2 kawasan sekeliling dan kami decide untuk menjamu selera di KFC at Hentian Rehat Bukit Merah... Jum Serbuuuuu..... Sementara Mr. R order.. Posing la tunggu lagi... :D




Sekian sahaja untuk kali ini.... 

Thanx kepada Mr. R yg menaja makan kami pada petang tersebut.. 
Terima Kasih Daun Keladi, Esok Lusa Belanja Lagi... 
:D

No comments:

Post a Comment


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^