YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Wednesday, November 09, 2011

Jom Baca Novel Secara Online

Assalammualaikum....

Hye kwn2 n Bloggers sekalian alam....
Hari nie nak share pasal page http://www.penulisan2u.my
Dekat page nie kawan-kawan semua dapat baca novel and cerpen secara online...
Kebanyakkan penulis akan bermula di penulisan2u.my ini untuk mendapatkan reaksi and komen berguna oleh pembaca-pembaca yang masuk ke page nie untuk membaca.
Seronok taw kawan-kawan semua.
Jom preview sket macam mana la rupanya page tue ye...


Kalau nak tengok secara live lagi... Klik url kat bawah nie :



Cik Eyla Sulaiman selalu jugak baca novel kat page nie.... Tapi xla baca online kn....
Save kan page tue dalam lappy n malam2 baru Cik Eyla Sulaiman membaca...
Siang hari kan bekerja... hehehehehehehehe.... :D

So... selepas membaca satu-satu novel tue tapi xfull story la ye.....
Kebanyakan novel tue akan dijilidkan dan dipasarkan oleh syarikat2 penerbit buku yang terkenal dekat Malaysia nie seperti Alaf 21, Kaki Novel, Karyaseni Enterprise, Fajar Pakeer dan lain2...

Dari sini, pembaca boleh membuat penilaian samada nak beli novel tue ataupun tidak. Dari pembacaan awal mesti kita boleh tahu yang novel tue menepati selera pembacaan kita ataupun tak... Jadi xada lah timbul isu MENYESAL sebab tersalah beli novel yang macam xkena dengan anak tekak kita nie kan...

Dari hasil pembacaan novel secara online nie, Cik Eyla Sulaiman pun dah membuat PEMBELIAN NOVEL SECARA ONLINE... Lagi senang kan... kadang-kadang kita pergi ke book store punya la susah nak dapatkan satu-satu novel tue kan... Stok habis la... macam2 la... so... kalau beli secara online nie, kita boleh la tahu samada novel yang kita nak tu ada stok ataupun  tak.. jimat masa dan tenaga... Tapi kalau xad stok pun kita boleh order dulu n pihak penerbit akan confirm semula bila novel tue dah ada stok.. Lagi satu, kadang2 syarikat penerbit nie ada buat PENDAFTARAN AHLI, so bila dah mendaftar, kadang2 anda layak untuk mendapat POTONGAN HARGA bagi setiap novel yang dibeli secara online.. BEST KAN???

So.. Tunggu apa lagi.... Jum ke page http://http://www.penulisan2u.my hari ini juga....



1 comment:

  1. sex Indonesia.
    penuh gadis-gadis cantik, tidak terlihat akan menyesal <3
    => chipxx. info

    ReplyDelete


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^