YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Friday, November 25, 2011

Love From Cameron Highlands

| xhabis habis dengan Cameron die ye |

Kenapa la asyik terlambat je nk update entry sejak lately nie ntah.... tapiiii.. selalunye pun xad la cepat mana pun.. ye dak... hehehehehehehe....

Kenapa Love From Cameron Highlands??

Sebab Puan Myra Myranda pegi honeymoon pegi honeymoon dekat sna mggu lepas....
Xcited semacam ko nyah!!!! ye la... Orang dah ada husband kannnnn....
Tapi xpe.... janji ko ingat jugak dekat aku kn....
Buktinya..... sebelum balik tue dak Myra call Cik Eyla Sulaiman nie tanya nak apa x?

Pucuk di cita ulam mendatang... Tunggu lagiiiiiii......
Nak BUNGA ROS N SAYUR!!!!!!
Strawberry xMAO ke??
Hurmm... xnak lah.. yg penting BUNGA ROSSSS tue... :D

Dan Hasilnya :


Sejuta Kali Cantek.... 

Rumah pun dipenuhi dengan haruman Bunga Ros di setiap detik..... 
Owh indahnya hari-hariku bersama Bunga Ros disisi..... 


No comments:

Post a Comment


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^