YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Thursday, November 10, 2011

Selamat Pengantin Baru!!!

| Bulan November Dah Tiba |

Bulan yang Romantis barangkali tue sebab ramai yg pilih bulan nie untuk dijadikan detik bersejarah diaorang..

Tapi, Romantis ke? ke sebab bulan November nie da start cuti sekolah.....
Memang pun kannnn...... 

Semalam 09/11/11 ex-classmate merangkap ex-housemate Cik Eyla Sulaiman masa study dekat Politeknik Ungku Omar Terchenta sudah selamat bergelar isteri orang.. Ape ye nama husband die? hilang ingatan kejap..
Ermm... Shahrul kut... ( Kalau salah sorry ye Puan Myra Myranda )

Ini Gambar time Puan Myra Myranda nie bertunang

Cantik kan.... Tapi dah macam nak nikah terus pn ada jugak....
tyme Puan Myra Myranda nie bertunang Cik Eyla Sulaiman xdapat attend...
sebab ape ntah... Maybe mse tue sibuk dengan Final Project kut...

Kenal Puan Myra Myranda nie time study peringkat sijil dkt PUO dulu tahun 2006...
N sekali lagi kami berjumpa masa sama2 continue untuk diploma dekat PUO yang Terchenta tahun 2010 sampaikan dapat offer dari Politeknik lain boleh ditolak sebab nak continue dekat PUO Terchenta jugak...
Sengal betol Dak Eyla Sulaiman nie... Orang lain xpernah buat lagi rasenya...
Sebab apa??? Sebab yg dapat Offer tue dr Politeknik Arau Perlis... Jauh... Xleh balik slalu...
Nanti rindu dekat Lake Garden.. Ada kaitan ke??

Asalnye dak Myra nie nk pilih 11/11/11 utk tarikh nikah die.. Tapi xad rezeki agaknya sebab tarikh tue dah full book... Tok Kadi pun xmenang tangan nak handle sume akad nikah....

Tapi apa2 pun, kebahagiaan setiap pasangan tue bukan bergantung kepada kecantikan tarikh yang dipilih...
Tapi toleransi pasangan tue untuk mengawal laluan yang bakal dilalui mereka..

Ishh... xbole bagi nasihat lebih2.. Macam la awak tue dah kawen kan.... oke.. stop!!!

12/11/11 bersamaan dengan hari Sabtu ini ialah tarikh majlis persandingan di rumah pengantin perempuan..
disebabkan rakan2 baik yang laen agak jauh n mungkin xdapat datang,
dengan senang hatinya Cik Eyla Sulaiman meminta bonda dan ayahanda nya untuk menemani puteri sengal mereka ini untuk bertandang ke majlis persandingan dak Myra tue nanti... Segan pulak kalau xberteman kan....

Oke... cukup untuk hari ini!!



No comments:

Post a Comment


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^