YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My Photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Monday, September 12, 2011

Pamoga - 1001 Khasiat

PAMOGA
1001 KHASIAT
Satu Keluarga, Satu Pamoga

Tentu ada yang pernah dengar motto kat atas nie kan... Kepada yang belum kenal dengan produk nie.. meh cik Eyla Sulaiman kenalkan yeh....

Ok... Pamoga ialah minuman kesihatan yang sangat sangat sangat dan sangat berkhasiat... bak motto vida beauty sendiri... “1001 Khasiat”..... Pamoga minuman kesihatan yang sesuai untuk segenap lapisan masyarakat... Yang sakit boleh minum, yang sihat pun boleh minum.... senang cakap, semua lah sesuai ambil minuman kesihatan nieh... 

Cik Eyla Sulaiman n Puan Rohani ( my mummy ) pun dah 3 botol amalkan minuman Pamoga nieh... mak la... selalu sangat dengar dekat Radio Perak FM tue.... Rancangan tajaan Vida Beauty nieh... tiap2 minggu x miss dengar Puan Vida n Isma Halil bercerita tentang kebaikan dan kelebihan Pamoga, produk terunggul keluaran Vida Beauty.... Sampailah ke satu tahap tue, mak cakap... “mak nak cuba beli lah Pamoga nie.... nanti ang masuk la ahli... boleh dpt murah..” dalam awal bulan Julai tadi.... Cik Eyla Sulaiman nie pun merempit lah ke Giant Taiping... try beli satu botol dulu...... harga untuk sebotol Pamoga nieh RM168.00 tapi kalau ahli boleh dapat potongan RM20.00 untuk tiap2 botol Pamoga... tapi utk jadi ahli kena beli Pamoga 3 botol sekali gus, baru layak jadi ahli.....

Lepas dah try minum Pamoga nieh.. memang banyak la nampak perubahanny kan... mak pun sambil2 sembang2 dengan sedara mara sekampung nieh pun promote la pasal Pamoga nieh skali.... Kawan2 mak merangkap mak2 sedara Cik Eyla Sulaiman nie pun sekali sekala ada jugak dengar rancangan Vida Beauty nie dkt radio nun... N terniat la jugak nk try minum... So untuk belian kedua, Cik Eyla Sulaiman n Puan Rohani pn dah ada geng nak beli Pamoga nie.... Kali nie g beli dekat Giant Taiping jugak.. tapi beli 3 botol... n that’s mean... Cik Eyla Sulaiman layak menjadi ahli... n untuk belian 3 botol Pamoga nie terus layak mendapat harga ahli iaitu RM148/botol... dh jimat RM20 tiap2 sebotol... sangat sangat sangat berbaloi....









6 comments:

  1. Nak beli produk ni (pamoga) kat mana? ada tak stokis area penang?

    ReplyDelete
  2. Kalau dkt Penang xsure la pulak.. tp try cr dkt tesco or Giang.. slalunya ada.. xpun tny admin dkt Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100001678961308&ref=ts

    ReplyDelete
  3. salam..saya ada jual pamoga ni dgn harga promosi rm 140 include postage..berminat sila layari blog
    http://umieyanni.blogspot.com/search/label/Pamoga
    Terima kasih

    ReplyDelete
  4. MJ baru nak try minum, dah beli sebotol dulu :)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.w.b.t Saya ada jual Pamoga dengan Harga RM125.00.
    boleh contact 0195496083. Area Pinang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MAAF SILAP INFO BUKAN RM125, TAPI RM150

      Delete


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^