YANG DATANG MELAWAT:

Hye Semua!!

Hye Semua!!
Cik Eyla Sulaiman
My photo
Semanggol, Perak, Malaysia
Assalammualaikum kpd smua.. slmt brkenalan.. n pd yg sudi mengikuti blog ak nie thanx a lot ya.... pd yg ske follow, pd yg xsuke jgn la follow oke... (:
MASIHKAH ADA CINTA

Klik link dibawah untuk baca Novel :
Powered by Blogger.

Wednesday, January 26, 2011

Cantek ker??

[Yer... mmg ak nie xsecantek gurls2 yg laen]

bkn nk merungut ke ape... tp ntah la... mcm ase ralat sket ngan org2 lelaki dkt sekeliling nie...
salah ke ak klu ak nie xsecantek perempuan2 yg laen..
ye ak thu, spe yg ske tgk benda yg buruk kan... tp ade ke ak suruh korang tengok n ngorat ak?
ak xmenyusahkan korang pn wlupn aku xcantek... korang ke yg kne sara ak...
sbnr ny ak mls pn nk kesah ttg sume nie.. tp mcm da melampau sgt la...
ingt ak xbole bls blk ke pe yg korang ckp.. ak mls je.. buat penat ak jer...
korang bkn fhm pn....

de sekali 2, dkt epoh nie la...
pagi2 ak kuar jln kaki sengsorang nk g atm machine nk kuarkn duet...
ak cross tembok batu untuk ke atm machine tepi 2.. then de la group dak laki2 nie..
diaowg just tgk blkg je la.. coz ak jln tepi diaowg... de la yg duk siut2 pggl ak..
ak thu da mcm ne reaksi diaowg nnt bile tgk mke ak... ak buat don't know je la...
lps da kuarkn duet ak jln pth blk nk cross tembok yg sma gak.. so da mghadap ke arah diaowg...
elok je ak nk cross tembok 2 slh sorang dak laki dr group td jerit " Awak, kwn sy ckp muke awk xcantek!!!"
BANGANG PUNYA JANTAN!!!!!!!!!!!!
nah amek engkau... yg td terhegeh2 duk siut2 pggl ak spe kn..
da tgk ak nie xcantek, mula la nk kutuk baggai.. ada ak mintak belas ehsan korang ke tadi...
klu xmengenangkn jauh nk pth blk, mmg ak da g da dkt korang...
geram betol ak...
korang ingt ak suke2 ke xnk cantek mcm orag laen..
da ini yg dkurniakan utk ak.. kire ok jgk la ak cukup sifat.. byk lg insan laen yg lebih malang dr ak..
yg korang 2 pn ingt da perfect sgt ke!!!!!!!!!!!!
nobody perfect in this world oke...
klu muke korang 2 mcm aaron aziz ke, kamal adli ke ak xkesah la korang nk kutuk ak nie ape pn..
nie, muke korang pn mcm ape jer.....

sekurang2 ny muke xcantek nie bole lg dirawat..
tp hati yg busuk mcm korang 2 da mmg susah nk d rawat...
mengagung2kan sgt kecantekan luaran..
ingt cantek luaran 2 kekal ke...
bini ko nanti suruh wat pmbedahan plastik, bg smpai tua pn still cantek..
kulit muka tegang.. licin.. xde kedut2..
itu yg korang suka sgt2 kan.....

Korang xpyh susah2 pn nk bgtahu yg ak nie xcantek..
ak dh lme da sedar ttg sume 2... ak pun ade mate.. ak boleh tgk sendiri..
pendek kata.. da xske sgt tgk muka ak yg xcantek nie, xpyh pandang bila ak lalu dpn korang 0ke...
ak xmintak pn korang pandang aku.. Thank You!!

P/s : sbb korang la ak mgeluarkan ayat2 kesat mcm nie.. damn!!
pd lelaki2 budiman yg xberkenaan 2, ak xbrniat nk mmburuk2 kn korang..
xsmua lelaki mcm lelaki2 yg ak mention kt ats 2 0ke...


2 comments:

  1. lah akak org camtu xyah dok layan.
    padahal dah taw semua dilahirkan dengan kecantikan masing2.
    anugerah tu..

    ReplyDelete
  2. bet0l 2 lala...
    xamek port sgt pn dgn pe yg diaowg ckp 2...
    ade ke akak suh diaowg tgk akak..
    stp org de kelebihan n kekurangan msg2..
    janji xkcu hdup org sudah...

    ReplyDelete


Eagle Ranch, Negeri Sembilan

Kluang, Johor

Kluang, Johor
Kahwen Kak Lynn

~True Friends~


Chenta Pic Nie ^__^